Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 87
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Pöttinger overtager Dansk Fransk Maskinimport

Oprettet 05.07.17 kl. 12:52

Med overtagelsen af Hobro-virksomheden DFMI opruster Pöttinger på reservedelssiden i Danmark og Sverige.

Af Claus Worup

Jørgen Gravesen, nu i den karakteristiske østrigske klædedragt, er ny nøgleperson for Pöttingers reservedelsdistribution.

Pöttinger Scandinavia, som blev etableret for et års tid siden, opruster nu på reservedelsfronten. Fra 1. august overtager Pöttinger Scandinavia nemlig DFMI, Dansk Fransk Maskinimport i Hobro.

Dansk Fransk Maskinimpport har i forvejen samarbejdet med Pöttinger i mange år og har således solgt reservedele til de østrigske maskiner og redskaber siden 2002. Med overtagelsen vil Pöttinger intensivere indsatsen på det skandinaviske marked og har derfor ansat Jørgen Gravesen fra DFMI. Han bliver en nøgleperson for reservedelssalget fremover på det danske og svenske marked. Yderligere en ansat skal sikre udsendelse af hasteleverancer.

»Takket være det lange gode samarbejde med DFMI i de foregående år, har vi nu en partner, der kan sikre hurtig levering af reservedele til vores kunder. Sammen med vores østrigske logistikcenter kommer vi til at betjene det skandinaviske marked endnu bedre,« lyder det fra Christoph Schürz, Pötingers områdeansvarlige for Nordeuropa.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00