Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 190
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Alsidig, let og den første i Danmark

Oprettet 28.05.17 kl. 07:51

Bugseret gylleudlægger sikre lavt marktrykket

Af Kristoffer Boye Larsen

Foto: Torben Worsøe.
Så længe fordeleren er lavere end slangekranen,kan gylleudlæggeren forsynes med stort set alt udstyr. Liften kan klare ni ton,og kravet til traktoren er 145 hestekræfter.

Den kører uafbrudt. Kun enkelte gange må den bugserede Agrometer SRS 1200 stoppes for at foretage små justeringer. Den slags, der altid er nødvendige, når det er en af de første dage en helt ny maskine tages i brug. Birger Niemanns SRS 1200 er den eneste af sin slags i Danmark og stort set den eneste bugserede gylleudlægger i det hele taget i landet.

Selvom maskinen er konstrueret og produceret i Grindsted i Danmark, er den hidtil kun solgt i udlandet. Det er det lave marktryk, der overbeviste Birger Niemann, Niemanns maskinstation. »Det er ligesom med vejret: Alle taler om det høje marktryk, men ingen gør noget ved det,« siger han. Maskinen så han flere gange i arbejde i Tyskland, inden han besluttede sig for at købe.

Læs hele artiklen om den den nye gylleydlægger og meget andet i det nye nummer af TraktorTech, der udkommer tirsdag den 30. maj. Får du ikke TraktorTech kan du tegne abonnement på Landbrugsmediernedk/abonnement. Du kan også bestille magasinet på tlf. 33 39 47 90.
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00