Søg i arkiv        
Besøgende lige nu: 189
Logget på lige nu: 0
E-mail
Kodeord
Husk oplysningerne
Opret profil
Tip en ven Del siden med andre Udskriv siden Copyright TraktorTech
 
Fuld med fuld fart på stjålet traktor

Oprettet 22.01.10 kl. 10:38

Det er åbenbart højsæson for traktortyverier. I går var der biljagt i Nordjylland, hvor en beruset traktortyv kørte uden om politiet.

Af Christian Juel Jørgensen

Foto: Christian Juel Jørgensen
Selvom en traktor har problemer med at køre fra en politibil, så kan man ikke vide sig sikker.

Vi har tidligere beskæftiget os med traktortyverier i TraktorTech. Egentlig en sjælden tyveriform – men åbenbart i vækst.
Den sidste uge har vi desværre noteret os flere tyverier rundt omkring i Danmark.
Mest dramatisk var uden tvivl traktorjagten, som udspandt sig i går ved Hvalpsund i Vesthimmerland.
Ifølge Ekstra Bladets hjemmeside og flere beretninger i den nordjyske presse så nægtede en 24-årig traktortyv i beruset tilstand at stoppe traktoren, selvom politiet var lige i hælene på ham.
Politiet forsøgte først at afskære vejen, men en traktor har naturligt sine forcer, hvis man vil køre udenom politibiler på vejen og ud i marken. Efter et kvarters jagt må tyven efterhånden have været stresset. Han ramte nemlig et træ, og blev derefter indhentet af politiet, som nu har sigtet ham for tyveri og kørsel uden kørekort.

Traktor og saltspreder forsvandt
Nordjylland blev også ramt mandag, da en tyv stjal en traktor fra en boligforening i Frederikshavn. Her forsvandt foreningens grønne traktor, som ellers skulle have kørt en tur med saltsprederen. Ifølge politi.dk så har traktoren en værdi på omkring 400.000 kr.

Blåøjede tyve  
Fra det lokale dagblad i Fredericia forlyder det, at en lokal virksomhed mistede 500 liter dieselolie og en Ford fra 1986 ved et indbrud natten til onsdag.
Men tyverierne slutter ikke her. Og vi forbliver i den blå verden. Sidste weekend forsvandt en New Holland nemlig i Bording, skriver Herning Folkeblad.  
TraktorTech powered by LandbrugsMedierne | traktortech@traktortech.dk | Tlf. (+45) 33 39 47 00